Toate categoriile

Termeni si conditii

1. DEFINITII SI TERMENI

HIGH TECH– este denumirea comerciala a S.C. HIGH TECH SRL., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Suceava, str. Curtea Domneasca, nr.6, jud. Suceava, avand numar de ordine in Registrul Comertului J33/1377/1993, cod unic de inregistrare fiscala RO4438977.
Vanzator – HIGH TECH
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre HIGH TECH (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre HIGH TECH si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator.
Site – domeniul www.hightechsv.ro si subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document – prezentele Termene si Conditii.
Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site-ul www.hightechsv.ro sau telefonic, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale, precum si cu Termenii si conditiile site-ului.
2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator a produsului livrat de curier si acceptarii lui.
2.5. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate HIGH TECH isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel HIGH TECH. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al HIGH TECH, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.
3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
3.3 In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, HIGH TECH isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
3.4. HIGH TECH poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.
3.6 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a HIGH TECH, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).
5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de HIGH TECH, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al HIGH TECH asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al HIGH TECH.
5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre HIGH TECH si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea HIGH TECH cu referire la acel Continut.
5.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.
5.5. In cazul in care HIGH TECH confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea HIGH TECH pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
5.6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea HIGH TECH si/sau al angajatului/prepusului HIGH TECH care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

6. COMANDA

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate, la data plasarii Comenzii.
6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari telefonic sau pe e-mail prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune.
6.5. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

7. RETURUL

7.1. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Cheltuielile de transport sunt suportate conform legii de catre client. In cazul in care expediati coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali daca este cazul.
Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.
 • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

7.2. Cumparatorul are dreptul sa returneze doar produse in stare perfecta de functionare, fara urme de uzura.
7.3. Recomandam returnarea produselor in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), aceasta nefiind o obligativitate – Legea 249/2015, Art. 16, punctul 8.
7.4. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va completa Formularul de retragere si il va trimite la adresa de e-mail office@hightechsv.ro.
7.5. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata prin virament bancar in contul IBAN specificat de Cumparator. Contul bancar trebuie să fie înregistrat pe numele persoanei care a efectuat achiziția și nu pe numele altei persoane. Contul bancar trebuie sa fie in lei. Intarzierea furnizarii datelor despre contul bancar poate duce la intarzierea returnarii banilor. In cazul platilor online cu cardul, restituirea sumelor se va face pe acelasi card de pe care a fost facuta plata initiala.
7.6. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor.
7.7. Clienții persoane juridice nu pot face retururi pentru produsele comandate, conform OUG. 34/2014.

8. CONFIDENTIALITATE

Politica de confidentialitate promovata de HIGH TECH explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
HIGH TECH nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0230522204 sau pe e-mail la adresa office@hightechsv.ro
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate, care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0230522204 sau pe e-mail la adresa office@hightechsv.ro.

9. FACTURARE – PLATA

9.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.hightechsv.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.
9.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
9.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de HIGH TECH, prin adaugarea facturii in coletul expediat Cumparatorului.
9.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
9.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de HIGH TECH, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.
9.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre HIGH TECH in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.
9.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: office@hightechsv.ro

10. LIVRAREA BUNURILOR

10.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, conform intelegerii cu Clientul.
10.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
10.3. Pentru livrarea comenzii se percepe un cost de transport de 25 lei. Pentru comenzi care depasesc valoarea de 1500 lei transportul este gratuit.
10.4. Termenul de livrare al comenzii este cuprins între 2 și 8 zile lucrătoare de la data plasarii ei. Odata acceptata, ne obligam sa va livram comanda in cel mai scurt timp posibil. In mod exceptional, in perioadele de vanzari cu pret redus sau in perioada sarbatorilor este posibil ca termenul de livrare sa fie depasit pana la aproximativ 8 zile lucratoare, urmare a numarului mare de comenzi de procesat, atat in sensul pregatirii lor, cat si in ceea ce priveste livrarea propriu-zisa de catre firma de curierat rapid.
10.5. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

11. RECEPTIA BUNURILOR

11.1 Cumparatorul va primi Bunul comandat, la adresa mentionata de acesta Vanzatorului, in momentul efectuarii comenzii, telefonic sau online.
11.2 Bunurile se livreaza prin Curier rapid. Optional, se poate adauga optiunea “Verificare colet”. Cumparatorul are OBLIGATIA de a verifica eventualele accesoriile precum si de a verifica integritatea produsului comandat. In cazul in care nu este de acord cu ceea ce i se trimite, are OBLIGATIA sa refuze produsul comandat sau sa sune Vanzatorul, inainte de a achita/receptiona Produsul si sa ii aduca la cunostinta eventualele inadvertente. Vanzatorul isi poate asuma cele notificate de Cumparator, in momentul Receptiei si poate trimite ulterior accesoriile lipsa sau schimba ulterior Produsul. Costurile expedierii vor fi suportate de Vanzator. In cazul in care Cumparatorul nu notifica Vanzatorul de aceste lucruri, inainte de a achita/receptiona Produsul, se considera ca aceste lucruri au fost inexistente in momentul Receptiei, orice Reclamatie ulterioara fiind considerata nula.
11.3. Cumparatorul va aduce la cunostinta orice aspecte privind eventuale defecte/vicii ale bunurilor in 24 de ore de la recepționarea lor. Acceptarea livrarii comenzii de la curier reprezintă confirmarea ca s-a primit un colet integru, sigilat. In acest caz, Cumparatorul va pastra atat ambalajele si etichetele originale ale produselor, cat si documentele ce au insotit comanda (factura si formular de retur) o perioada de 14 de zile calendaristice de la data receptionarii, pentru eventualitatea in care, ulterior, in acest interval de timp, se va efectua un retur de marfa. Pentru mai multe detalii cu privire la retururi va rugam sa consultati sectiunea Retur.
De la data livrării, toate riscurile asupra produselor se transmit către Cumpărător.

12. GARANTII

12.1. Toate Bunurile comercializate de catre HIGH TECH, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
12.2. In cazul Bunurilor vandute si livrate de HIGH TECH, certificatele de garantie sunt emise direct de producator.
12.3. Lipsa certificatului de garantie sau a facturii Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa: office@hightechsv.ro sau la telefon 0230522204. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
12.4. In caz de defectiune, Cumparatorul trebuie sa trimita produsul in service, in Suceava, str. Petru Rares nr 20, suportand taxele de curierat.
12.5. Cumparatorul care doreste sa expedieze un produs in service, trebuie sa anunte Vazatorul telefonic la 0230522204 sau pe e-mail office@highteschsv.ro, iar Vanzatorul va trimite curierul sa ii ridice produsul. In momentul ridicarii produsului, Cumparatorul nu achita nicio taxa de livrare. Aceasta taxa de livrare se va achita la final, cand produsul soseste inapoi din service.
12.6. Conditii de garantie:

 • Garanția se refera la viciile de fabricație sau de material si nu se extinde asupra uzurii datorate unei utilizări îndelungate, folosirii incorecte sau in regim de suprasarcina
 • Garanția nu va fi acordata decât o data cu prezentarea certificatului de garanție care trebuie sa cuprindă tipul aparatului, data cumpărării, numele cumpărătorului si factura si chitanța ramburs curier. Lipsa oricărui document din acestea 3 documente duce la pierderea Garanției.
 • La expirarea garanției sau in cazul anularii acesteia, reparația se va face contracost numai cu acordul voit al clientului.
 • La primirea produsului, Cumpărătorului ii revine dreptul de a verifica produsul, inclusive accesoriile si materialele conexe, manualul de utilizare, CERTIFICATUL DE GARANTIE.
 • Eventualele deficiente ale livrării trebuie reclamate de către Cumpărător pe orice cale Vânzătorului in maxim o zi lucrătoare de la livrare, orice sesizare ulterioara fiind nula de drept.
  In cazul in care produsul defectat din cauza erorii de fabricație, nu poate fi reparat, el va fi înlocuit imediat după constatarea imposibilității folosirii acestuia, cu un produs similar sau i se va restitui beneficiarului contravaloarea produsului vândut inițial.
 • Termenul de soluționare a problemelor este de 15 zile calendaristice de la data receptionarii produsului in service

12.7. NU FAC OBIECTUL GARANTIEI:

Uzura normala a produselor.

12.8. PIERDEREA GARANTIEI:
Garanția produsului devine nula sau inaplicabila in următoarele condiții:

 • Neprezentarea facturii/chitanței împreuna cu certificatul de garanție semnat
 • Încredințarea produsului spre a fi remediat de alte firme/persoane nerecunoscute de vânzător;
 • Nerespectarea de către comparator a condițiilor de transport/manipulare/depozitare/instalare;
 • Desigilarea, montarea produsului de către persoane necalificate /neautorizate, acolo unde este cazul;
 • Constatarea de către reprezentantul vânzătorului/reprezentant service/reprezentant furnizor a faptului ca defectul reclamat este din vina cumparatorului (urme de lovituri, spărturi sau alte urme cauzate de utilizare/întreținere defectuoasa/transport in service in alt ambalaj decât cel original).
 • Folosirea produsului in regim industrial, in locuri publice sau in scopuri profesionale fara acordul companiei HIGH TECH;
 • Intervenția, repararea sau modificarea produsului.
 • Garanția nu se acorda produselor depozitate sau asamblate incorect, folosite inadecvat sau in alte scopuri, alterate sau curatate prin metode improprii sau cu substanțe neadecvate;
 • Garanția nu acoperă uzura normala a produsului, tăieturi, incendierea, deteriorarea, furtul, decolorarea produsului sau a unor parți componente in urma expunerii la soare sau la o alta sursa puternica de căldura sau in urma contactului cu apa, vopsirea produsului de către client, deteriorări ale produsului in urma unor calamitați, ruperea sau zgârierea produsului ca urmare a lovirii sale, defecte produse de depozitarea in condiții de umiditate, curatarea cu substanțe neadecvate, spargerea, zgârierea si ciobirea produselor din materiale casante;
 • Aparatele care au fost folosite in alt scop decât cele pentru care au fost proiectate sau pentru care  durata efectiva de lucru înscrisa in manualul de utilizare nu a fost respectata.
 • Garanția nu se aplica in cazul revânzării produselor sau utilizării in scop profesional. Aparatele arse prin suprasolicitare sau prin colmatarea cu praf sau rumeguș a orificiilor de aerisire, precum si cele care prezintă lichide sau urme de lichide in interior.
 • Aparatele deteriorate prin utilizarea de accesorii necorespunzătoare

12.9. La solicitarea acordării garanției, cumparatorul va trebui sa prezinte certificatul de garanție, produsul in ambalajul original sau un ambalaj care sa ofere protecție echivalenta, toate accesoriile cu care a fost livrat si o descriere cat mai detaliata a defectului.
12.10. In cazul solicitării nejustificate de acordare a garanției produsului reclamat ca fiind defect, ne rezervam dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare, cu tot cu timpul pierdut pentru recepția produsului in service, ambalarea produsului spre a fi trimis înapoi Comparatorului, înmânarea coletului la Curier, tariful fiind de 10 EUR / ora, echivalent in RON.
12.11. Orice produs expediat in service, fara documentele necesare, va staționa in service, pana la primirea acestora prin Curierat. Termenul maxim de staționare a produsului este de 30 zile de la sosirea in service. După ce acest termen expira, fara a primi documentele de Garantie, Vânzătorul va casa produsul si îl va inmana spre reciclare organelor abilitate, Comparatorul nemaiavând niciun drept asupra produsului abandonat in Service.
12.12. In cazul reparației contra cost a produsului, cu acordul voit al Comparatorului, vânzătorul ii va expedia produsul reparat cu un Curier, cu valoare ramburs, ce va conține costul reparației si costul transportului si va emite o factura aferenta acestor costuri.

13. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

14. RASPUNDERE

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.
14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.
14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.
14.4. Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.
14.5. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre HIGH TECH, acestia fiind opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii.

15. FORTA MAJORA

15.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
15.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

16. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre HIGH TECH si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Suceava.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compare